پروگرام هارد موبایل
امروزه پروگرام هارد تلفن های همراه یکی از معضلات پیش روی تکنسینهای موبایل است. زمانی که هارد یک موبایل دچار مشکل میشود برای تعمیر آن باید حتماً به سراغ فرد متخصصی بروید که دورههای تخصصی ویژهای را گذرانده است و میتواند از نرم افزارهای موجود برای پروگرام هارد و تعمیر آن استفاده کند. دستگاه ایزی جیتگ دستگاهی است که از آن برای ترمیم بوت و پروگرام هارد موبایل استفاده میشود. ایزی جیتگپر طرفدار ترین و قدرتمند ترین باکس در دنیای ارتباطات سیار است اما پیشرفت روز افزون تکنولوژی باعث شده است تا این باکس هم همواره به روز رسانی شود تا بتواند انواع مدل ها و هاردها را پشتیبانی کند.
انواع مختلفی از دستگاه ایزی جیتگ پلاس در بازار موجود است که جدیدترین مدل آن یعنی Easy Jtag Plus Emate X قادر است که مدلهای بیشتری را پشتیبانی کند و علاوه بر پشتیبانی موبایل از امکان پشتیبانی انواع تراشه های هوشمند برخوردار است. به طور کلی باکس ایزی جیتگ مخصوص تعمیر، ترمیم و پروگرام هارد موبایل و همچنین بازیابی اطلاعات کاربران است. در حال حاضر ایزی جیتگ بهترین ابزار برای ترمیم بوت و پروگرام انواع هارد و آی سی موبایل است زیرا انواع گوشیهای سامسونگ، هواوی، سونی، ال جی، اچ تی سی و غیره را پشتیبانی میکند.
قبل از این که هارد را تعمیر کنیم باید به درستی تشخیص دهیم که هارد خراب است یا سالم. پس از این که عیب یابی صورت گرفت باید تشخیص دهید که مشکل از خود هارد است یا از دامپ آن. گاهی اوقات هاردی که تشخیص داده ایم خراب است را پروگرام میکنیم و درست میشود اما گاهی اوقات هم پارتیشنهای هارد سوخته است و لازم است که هارد تعویض بشود نه تعمیر. تشخیص این مسئله باید به صورت دقیق انجام شود.
ابتدا باید باکس و درایور را به همراه آخرین ورژن نرم افزار روی سیستم خود نصب کنید تا بدون مشکل بتوانید کار خود را انجام دهید. پس از نصب مهمترین قسمت کار این است که باکس را به درستی تنظیم کنید تا بتواند انواع هارد را درست شناسایی کند. اگر تنظیمات نرم افزار درست نباشد بعضی از هاردها به خوبی بکاپ نمی دهند و وسط کار برنامه ارور میدهد، حتی بعضی از هاردها در اثر تنظیمات نادرست برنامه میسوزند. پس این که تنظیمات اولیه را به درستی انجام دهیم بسیار مهم است.
پروگرام هارد موبایل
پروگرام هارد موبایل
پس از این که برنامه را باز کردید اولین کاری که باید انجام دهید این است که گزینهی interface را تنظیم کنید. زمانی که روی آن کلیک میکنید با چهار گزینه رو به رو میشوید. دو گزینه ایزی جیتگ ISP است که مخصوص سیم کشی است و در آن نیازی به بیرون آوردن هارد نیست. گزینهی بعدی E-socket است که برای هاردهای EMC و EMCP است و گزینهی آخر یعنی UFS مخصوص تکنولوژی های جدید است.
ما یک هارد EMC را پروگرام میکنیم پس گزینهی E-socket را انتخاب میکنیم. همان طور که گفتیم ولتاژ مناسب برای بسیاری از هاردها 2.8 ولت است. در نرم افزار جدید امکان تغییر این ولتاژ وجود ندارد اما در ورژنهای قدیمی میتوان آن را به صورت دستی تنظیم کرد. اگر هاردی که دارای حجم بالا مثلاً 64 گیگ است را روی ولتاژ 1.8 قرار دهید ممکن است نرم افزار هارد را شناسایی نکند. اگر هم ولتاژ زیاد یعنی 3.3 ولت را انتخاب میکنید مطمئن شوید که این ولتاژ برای هارد شما مناسب است زیرا در غیر این صورت هارد شما خراب خواهد شد. بهترین ولتاژ 2.8 ولت است که تمام هاردها را پشتیبانی میکند. حتی اگر در ورژنی که از آن استفاده میکنید میزان ولتاژ قابل تغییر است به شما پیشنهاد میکنیم که همان گزینهی 2.8 ولت را انتخاب کنید.
گزینهی بعدی فرکانس و bus width است که هرچه عدد آنها بیشتر باشد سرعت انجام کار یعنی رید و رایت کردن بیشتر خواهد بود. تنظیمات سرعت باعث خرابی هارد شما نخواهد شد و اگر هارد شما قدیمی باشد به صورت خودکار عملیات با سرعت کمتری صورت میگیرد. سپس باید به سراغ گزینهی Check EMMC/UFS بروید. زمانی که این گزینه را بزنید و سخت افزار خود را به باکس وصل کنید نرم افزار به سخت افزار کانکت میشود و برنامه هارد را شناسایی میکند. با کلیک روی این گزینه مشخصات هارد به نمایش در میآید.
در مرحلهی بعدی به سراغ گزینه Read soft Partitions میرویم. تیک این کزینه را بزنید و مجدداً روی Check EMMC/UFS کلیک کنید. به این صورت پارتیشن هارد خوانده و نمایش داده میشود. پس از آن تیک گزینهی Get firmware version را میزنیم تا مشخصات نرم افزار را هم مشاهده کنیم.
اگر این اطلاعات برایتان نمایش داده نشود به این معنا نیست که دامپ خراب است بلکه احتمال دارد فقط یک پارتیشن خراب باشد یعنی پارتیشنی که اطلاعات سیستم عامل را در اختیار ما میگذارد. اگر هنگام بکاپ گیری از هارد تیک گزینهی Read soft Partitions را بزنید اما اطلاعات نشان داده نشود به احتمال زیاد دامپ هارد خراب است. در طول پروگرام هارد اصلاً از گزینهی Stop استفاده نکنید زیرا ممکن است به هارد و دامپ آسیب وارد شود.
ابتدا باکس ایزی جیتگ خود را که جدیدترین نسخه است باز کنید. سپس گوشی را با باکس ایزی جیتگ دایرکت کنید. حالا در برنامهی ایزی جیتگ پلاس وارد تب write by vendor شوید و وندور را روی برند گوشی مورد نظر مثلاً سامسونگ تنظیم کنید.
فایلهای گوشی مورد نظر را به همراه فایل پیت تهیه کنید و آدرس آنها را در داخل باکس وارد کنید و در نهایت تیک گزینههای repartition و erase before writing را بزنید. در قسمت پارتیشن تیک روی گزینه سیستم را بردارید و در نهایت روی write کلیک کنید. منتظر بمانید تا عملیات رایت تمام شود. اکنون درحالی که باتری به باکس متصل است کابل جیک را وصل کنید و با همان فایلهایی که وندور را انجام دادید ap.csc.cp را رایت کنید.
اکنون دستگاه شما آنبریک شده است. اگر در حین عملیات رایت از طریق وندور پیغام reset efs برای شما نمایش داده شد گزینهی No را انتخاب کنید.
پیشنهاد ویژه: آموزش تعمیرات موبایلدر آموزشگاه فن آموزان به صورت تخصصی ویژه بازارکار برگزار می شود.
پس از تعمیر گوشی، کارت ضمانت تعمیرات در مواردی که شامل گارانتی موبایل امداد می شود به شما ارائه می گردد. موبایلی که توسط موبایل امداد تعمیر می شود شامل گارانتی تعمیر است و اگر قبل از مدت گارانتی دچار مشکل قبلی شود موبایل تان را رایگان تعمیر می کنیم!
موبایل امداد از قطعات درجه یک برای تعویض و تعمیر موبایل استفاده می کند و بعد از تعمیر گوشی نیز کارت ضمانت اصالت قطعات به شما داده می شود. پس نگران کیفیت قطعات تعویضی موبایل تان نباشید!
پس از ثبت درخواست تعمیر در وبسایت و یا تماس تلفنی با کارشناسان، پیک رایگان موبایل امداد گوشی شما را از درب منزل تحویل گرفته و پس از 24 تا 48 ساعت موبایل شما را بصورت تعمیر شده و سالم تحویل خواهد داد. با پیک رایگان موبایل امداد در زمان و هزینه صرفه جویی کنید!
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد